Mitt hem är min borg!

En kvinna blir sexuellt attackerad av en inkräktare i hennes eget sovrum, men hennes man kommer till försvar. Inkräktaren får i vederbörlig ordning ett rejält kok med stryk av vad man kan förstå av Aftonbladet. Detta är ju helt i sin ordning och i enlighet med den moral som en sund människa borde ha. Endast en god portion människokärlek hindrar en normal äkta man att slå ihjäl våldsmannen på fläcken.

I den svenska polisens ögon verkar dock den äkta mannen vara den som begått den grövre gärningen. Det är en sjuk inställning, en i ordets rätta bemärkelse pervers inställning. Den som med våld eller hot tränger sig in i mitt hem, den som begår våldshandlingar mot mig eller mina nära och kära är fredlös. Att lagens väktare inte håller med är skandalöst!

Annonser

2 svar to “Mitt hem är min borg!”

  1. Lars-Erick F Says:

    Varför skulle de s.k. lagens väktare hålla med? De förmår ju inte att utreda brott, än mindre att beivra eller förebygga dem.

    Vi får inte ställa för höga krav på våra skrivbordspoliser och dito domare.

  2. Populisten Says:

    Nej du har naturligtvis rätt, en genomsnittlig polis har väl vanligen inte varit i närheten av en sexualförbrytare om de inte haft honom som chef eller internutbildare i genusvetenskap vill säga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: