Nu får det vara NUG!

Min två favorithatobjekt i det degenererade svenska samhället, konsteliten och polisväsendet, visar idag upp sin samlade styrka i att skydda parasiter och våldsverkare när det visar att förundersökningen mot vandalen NUG läggs ner. I brist på bevis, heter det trots att NUG haft vänligheten att själv videofilma när han vandaliserar en tunnelbanevagn, men det verkliga skälet är naturligtvis att polisen är för lat för att utreda brott. Att det faktiskt är lathet som ligger bakom bekräftas indirekt av förundersökningsledaren när hon förklarar varför de inte funnit mödan värt att ens förhöra NUG.

–Sannolikheten var för liten att han ska ta på sig det här och frivilligt erkänna […]

Och det är klart att om man vill hinna med ordentligt med fikapauser på stationen så kan man inte ge sig in i såna osäkra vågspel som att utreda brott där den utpekade gärningsmannen nekar.

Jag finner inte ord att sätta på de känslor detta väcker. Äckel och avsky kommer närmast men är ändå långt ifrån att spegla vad jag anser om poliser som tar brottsbekämpande uppdrag på så lite allvar. Låt mig bara säga att att det är nog nu! Eller kanske NUG. Det kan inte få fortsätta så här, det måste få ett slut. Latoxarna i poliskåren måste rökas ut.

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Nu får det vara NUG!”

  1. Anonym Says:

    Kräv pengarna av konstfack! Har konstfack godkänt projektet så låt konstfack ta kostnaden. Får vi åtminstone tillbaka lite av våra slösade skattepengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: