Reinfeldt vill behålla godiset

Aftonbladet rapporterar att ”flera myndigheter” inte ska få ta del av den information som FRA lyckas snoka reda på om anständiga svenskar då FRA-lagen 2.0 slutligen börjar gälla. Nej tacka fasen för det. Reinfeldt vill väl inte dela med sig av godsakerna till kreti och pleti i statsförvaltning. Lita dock på att statsrådsberedningen, UD, SÄPO och MUST kommer att finnas kvar på listan så det finns ändå gott om käcka gossar som Reinfeldt kan skicka ut om han behöver hämta in just dig ”för samtal”.

Gissningsvis får även FRA själva  fortsätta använda sina fynd för att köpa cheferna konferensresor till USA av NSA. Det är ju ändå den yttersta orsaken till hela lagen.

Uppdatering: Jag ser just att även Schibstedtkompisen SVD har en notis om ämnet. Den ägnas dock mest åt att citera gnäll från de myndighetspersoner som inte kommer att få nöjet att smygläsa andras post. Jag blir rent mörkrädd när jag ser vilka obehagliga snokartyper som finns på varenda myndighet, det skulle inte förvåna mig ett smack om dessa personer kikar vad grannen får i postlådan. Sådana är de. Den fina svenska tjänstemannakåren.

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör rivas upp.

Annonser

Etiketter: ,

3 svar to “Reinfeldt vill behålla godiset”

 1. Kurt Says:

  Tacka gudarna för det, myndigheterna skulle ju av misstag via FRA faktiskt kunna få information om vad Reinfeldt, eller någon av hans kompisar verkligen sysslar med.

 2. Myndigheter vill tumma på FRA-uppgörelsen « Christian Engström (pp) Says:

  […] Opassande, Mårtensson, Anna Troberg, Svensk Myndighetskontroll, FarmorGun, Kommunisternas blogg, Alla dessa åsikter, Pär Ström och MinaModerataKarameller. Bryntes betraktelser är av motsatt […]

 3. bjorn Says:

  Min personliga bild av sanningen i Sverige

  1. Jesusjäveln etc= bluff socialism och sen konsekvenserna av läran etc (ekvivalens med andra läror och trosuppfattningar)
  Bluff= energi eller svart hål
  2. Borgerligt block = slå samman. S under 60 år. Efter ww2 försvann utvecklade personligheter (mer tidigare). Konformism bredde ut sig (hjärnstudie som visar på likhet i hjärnan= konformism smittar). Aporna härmar varandra. Bättre förr i tiden = personlighet (geniet som tom Ivar Lo Johansson delvis hyllat).
  3. Jag vill ju bara ha en enkel tillvaro (likhet med min personliga livsfilosofi och utvecklade religions- och livsinställning= jämföra det med den som t.ex. läser religionshistoria eller något dylikt). Flera teman i den västerländska kulturen.
  4. Att dom inte skött samhällsinstitutionerna (s som har sina födokrokar = sina fickor som det står djävulens lexikon). Borgarna sagt här? Polisen ska ju också skydda fattiga
  5. Slutna datasystem= access och dom som inte har det . Bättre var kultur ägnar sig åt sin vetenskap
  6. Jag tror ju inte på demokrati. Rösta på 2-3 statsministrar (mest utvecklade i samhället= general med strids och utlandserfarenhet, vd med hög profit, vetenskapsman som gett mycket empiri och teknik
  7. Judejävlarna = Marx (helveteslära och den ondska detta genererat= ulvideologi), Freud (förbud= icke neurologiskt korrekt), Einstein (Lorentz invarianten, transformationsgeometri) till psykologi specifikt (Epstein etc)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: