Världens sämsta poliskår

Den svenska polisens förmåga, och intresse av, att upprätthålla lag ochordning är både under all kritik och under avtagande. Efter kravallerna i Rosengård torde till och med de mest inbitna poliskramare inse att kåren inte längre klarar av att freda vanliga hederliga människors liv och egendom. Idag läser jag att utveckling raskt gått ett steg längre och situationen som den ofta gör lämnat tragiken och övergått i komik. Inte nog med att medborgarna lämnas vind för våg, malmöpolisen klarar inte ens av att skydda sig själv längre!

Tf närpolischef Michael Storm säger till Nyheterna Öresund att det inte handlar om att polisen inte klarar att skydda sig själv.

Nähä? Men det är onekligen så det ser ut! Möjligen är förklaringen en annan; att polisen inte törs skydda sig själv.

Vi är raskt på väg mot en situation där den svenska polisen blivit så ointresserad av och oförmögen att utföra sin uppgift att samhället skulle må bättre av att polisväsendet helt avskaffades. Vänner! Anarkin är i antågande. Det är dags att beväpna sig för att själv kunna skydda sitt och de sina!

Vill vi verkligen ha det så?

Annonser

Etiketter: , ,

10 svar to “Världens sämsta poliskår”

 1. Berra Says:

  Polisen i Malmö verkar att vara speciellt dålig på att skydda sig själv och även allmänhetens liv och egendom ,och nu måste dom ta hjälp av vaktbolag.Kan dom inte få hjälp av polisens insatsstyrka istället,dom verkar ju vara lite mer macho,För bosättarna i Rosengård verkar ju inte ha den minsta respekt för reguljära polisen ,som tydligen för en för låg dialog med dem.Man kan ju föreställa sig hur det kommer att se ut i Malmö om en 15-20 år om invandringen fortsätter i samma takt som idag.Då kanske Malmö har 50-60% bosättare där flertalet är missnöjda med sin situation,vad händer då?Det börjar nog bli ganska bråttom att ta till rätt åtgärder för myndigheterna,för nu verkar det som dom stoppar ner huvudet i sanden

  • Populisten Says:

   Mest synd är det förstås om de hederliga medborgarna i Rosengård. De utgör rimligen minst 90%. Varför inte bara spåra upp och låsa in ogärningsmännen så att de andra får leva i fred?

   Det talas på tok för mycket om varför detta våld uppstår. Som om det skulle finnas ursäkter för att bränna upp bilar och kasta sten på ambulanser.

 2. Olbap Says:

  Det här är bara förskalven kära medborgare. När muslimerna börjar närma sig dubbelsiffriga procenttal, då börjar våldet på allvar. Dags att börja studera exemplet Israel. 300+ miljoner muslimer omringar 5 miljoner judar…

 3. micke Says:

  Om man tänker ett steg längre, så kanske man inser att polisen har alla möjligheter i världen att skydda sin polisstation, men man kanske föredrar att lägga resurserna på lösa brott och förebyggande verksamhet istället för att sitta utanför sitt kontor och bara vänta.

  Att sätta poliser på att vakta polisstationen hade varit nära på kriminellt slöseri med resurser.

  Använd poliser till det som dom är till för och inte för att vakta ett hus!

 4. Tjaa... Says:

  Är det inte dags för en kommunal krisgrupp ???

 5. pether85 Says:

  haha, jävla okunniga kunskapsbefirade islamofober. 🙂

 6. billy Nilsson Says:

  Nu har det väl gått för långt, när även polisen måste anlita privata vaktbolag, för att skydda sina polisstationer.
  Tror att det behövs nån form av tydligare ledning för att få fart på den svenska polisen.
  Det måste ju ändå vara synd ock skam när man måste ta till sådana åtgärder.

 7. larserick Says:

  Obalp blandar äpplen med päron.
  Är de högre brottslighet i muslimska länder än i ”kristna”?

  Pop diskuterar svensk polis möjlighet (vilja) att skydda sig själva. Och andra medborgare.
  Den verkar ju låg.
  Jag har svårt att tro att uppklarningprocenten av brott är lägre i muslimska länder än i Sverige.
  Men jag gissar att det inte är så att Obalp menar att vi ska importera muslimska poliser för att klara upp den svenska brottsligheten?…

 8. Populisten Says:

  Det är alltid tråkigt att läsa kommentarer som vrider detta mot invandrare eller muslimer. Dels lär ledarna i Rosengårdskravallerna ha utgjorts av s.k. autonoma grupper vilket ju är en känd omskrivning för bortklemade medelklassskitungar med grumliga vålds- och revolutionsromantiska extremvänsteråsikter. Dels spelar ni maktens män rakt i händerna. I offentligheten kommer de etablerade politikerna att ta avstånd från liknande åsikter, men mellan skål och vägg är de säkert glada över att strålkastarljuset hamnar på invandrarna istället för på deras egna tillkortakommanden. Rikta ilskan mot de som är ansvariga för att polisen inte ens försöker upprätthålla lag och ordning!

  Micke, det handlar om att sända signaler. Den poliskår som inte ens klarar att freda sin egen station kommer aldrig att väcka respekt hos buset.

  Billy Nilsson, lösningen är egentligen jätteenkel. Låt kommunerna få direkt ansvar över ordningspolisen. Hade upprätthållande av lag och ordning i Malmö varit en fråga för Malmö kommun så hade Ilmar Reepalu haft ett mycket enkelt val att göra: se till att lösa problemen med ordningen i Rosengård eller förlora nästa val. Gissa varför våra politiker inte vill ha en kommunal polis…

  Lars-Erick, intressant att jämföra med muslimska länders polisväsende. Jag är rätt övertygad om att mullorna skulle göra processen ytterst kort med den polischef i Iran som inte visade bättre resultat än den svenska polisen.

 9. larserick Says:

  Pop, ja jag kan bara instämma i dina kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: