Pöbeln tillåts ta över Hovsjö

SVD rapporterar att socialkontoret i Hovsjö i Södertälje är så utsatt att personalens arbetssituation framstår som helt outhärdlig. Kommunen har tydligen totalt tappat kontroll över området och nu måste statsmakterna gripa in. Så nu kommer piketpolisen dit och röjer upp bland våldsverkare och drägg. Ha! Självklart inte, detta är ju Sverige. Nej, arbetsmiljöverket tvingar kommunen att flytta socialkontoret!

Just när man trodde man läst allt fårt man svart på vitt att Konungariket Sverige ger upp delar av sitt territorium och Fristaten Hovsjö har uppstått.

Annonser

Etiketter:

2 svar to “Pöbeln tillåts ta över Hovsjö”

  1. Krastavac Says:

    Du kanske inte har nån erfarenhet av det. Men jag har många vänner som har det och soc beter sig oftast som fittor mot folk. De har extrem stor makt över människor. En kompis hann vräkas eftersom hans soctant försenade utbetalningen för att hon var på dåligt humör. Han levde som hemlös innan han fick hyra ett rum hos en tant, svart såklart.

    Ibland kanske man tjänar på att göra en djupare analys kanske. Vad tror du?

  2. Populisten Says:

    Här kommer en djupare analys. Socialtjänsten har jag inga högre tankar om men det gör inte att jag accepterar skadegörelse och våld. Det bor säkert fullt med anständigt folk också i Hovsjö. Att inte röja upp i träsket och få bort våldverkarna (t.ex. till fängelse där de hör hemma) är ett stort svek mot dessa anständiga människor.

    Synd om din kompis. Jag föreslår att du tipsar honom om att försörja sig själv så behöver han inte känna sig beroende av surkärringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: