Meddelanden från ledaren

Fredrik ”den store rorsmannen” Reinfeldt låter idag åter meddela att alla vi som är emot FRA-lagen har missförstått alltihopa. Hans excellens statsminsiter Reinfeldt förtydligar vidare:

– Det har blivit en sammanblandning i debatten om att lagen ska gälla också inrikes avlyssning vilket är fel.

Detta är förstås samma galimatias som den politiska överheten försökt slå i sina undersåtar från början. Herr Reinfeldt fortsätter dock att ignorera att det finns två problem med detta uttalande:

  1. Hur ska man kunna uppfylla löftet att inte avlyssna trafik mellan svenskar utan att först kontrolläsa informationen? Internet fungerar nu en gång för alla så att information passerar över nationsgränser fram och tillbaka alldeles oavsett om avsändare och mottagare sitter i samma land. Hans excellens Reinfeldt vet naturligtvis detta, alternativt så är han fullkomligt imbecill, men fortsätter låssas som om det inte vore så för att rädda sin usla argumentation.
  2. Ska det anses vara suspekt och grund för avlyssning att kommunicera med utlandet? Vad är det för land som vi ska leva i DDR? Menar Fredrik ”Honneker” Reinfeldt allvar med att olika nationalitet på sändare och mottagare ska vara en helt legetim grund att avlyssna privat kommunikation?

 Reinfeldt meddelar också att FRA-lagen blir kvar. Det är ju möjligt, men det blir inte hans excellens Reinfeldt som kommer att kickas ut i kylan efter valet 2010.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: