Herr Reinfeldt är en förolämpning!

Ikväll har sveriges folkvalda riksdag tagit ett stort steg mot den totalitära statens införande. Den politiska klassen har idag visat att den totalt skiter i medborgarna och deras åsikter och röstat igenom den s.k. FRA-lagen. För att ytterligare visa att man kan göra som man vill, att man kan trixa sig flörbi alla hinder med lite meningslösa ord som inte kommer att betyda något har man dessutom genomfört en endagars omarbetning av lagen för att sminka grisen så att alla borgerliga ledamöter ska kunna rösta på förslaget. Eller kanske var omarbetningen bara ett sätt för Reinfeldt att både få pissa moder Svea i ansiktet och göra helikoptern efteråt.

Av den tidigare hårda kritiken från liberala ledamöter som Birgitta Ohlsson och Fredrik Federley bidde det bara en fingertuta. Dessa två pajaser som tidigare visat sig stora i orden men små på jorden visade sig så även idag. Federley röstade ja när det kom till kritan och Ohlsson avstod att rösta. Wow vilket statement Ohlson! Där visade du verkligen etabilssemanget var skåpet ska stå! Ni är inget annat än ynkryggar båda två!

En enda borgerlig riksdagsledamot kommer ur detta med hedern i behåll: folkpartiets Camilla Lindberg som som enda borgerlig ledamöt hade stake nog att att rösta nej.

Men nu får det vara nog för mig. jag tänker inte bidra till att legitimera detta maktfullkomliga apspel som riksdagen har utvecklats till. Pär Ström vet inte vad han ska göra med sin rösträtt nu, men jag vet vad jag ska göra med min: Politikersvin ni skiter i vad folket tycker och jag kommer hädanefter skita i er. Jag har röstat i mitt sista riskdagsval. Nu är det nog! Kära politiker nu har ni skitit i det blå skåpet. Nu är det krig!

Herr Federley är en ynkrygg, men det finns dom som är värre: Herr Reinfeldt är en förolämpning!

Annonser

Etiketter: , , ,

10 svar to “Herr Reinfeldt är en förolämpning!”

 1. MS Says:

  Välkommen till verkligheten!

  Politiker är nyttomaximerande och själviska som dom flesta andra. Tror du Federley och Annie Johansson skulle kunna lyfta 52 papp per månad i någon icke skattefinansierad verksamhet? Dom är nog rädda om jobbet.

  Vill minnas att unge herr F gav sig in i lunchcafebranschen och gjorde konkurs typ 3 månader senare vilket troligen kostade seriöst arbetande företagare åtskilligt med kulor, men det sket väl han i. Opinionen var ju vunnen.

  Sådana är politiker.

 2. populisten Says:

  Den verkligheten har jag levt i länge.

  Men det finns ju tack och lov hopp för mänskligheten. Jag säger bara Camilla Lindberg. Inget snack bara ett tryck på rätt knapp!

 3. gatio Says:

  populister är ni sannerligen. Herr R är kanske en förolämpning mot dig och din personliga åsikt, viket jag bara finner roande.

  Att ni står emot det sk FRA lagen visar bara att ni är just obildade populister.

 4. populisten Says:

  Herr Gatio kan skriva du till mig.

  Jag har röstat borgerligt eftersom jag vill ha en regering bestående av personer med borgerliga grundvärderingar som driver en borgerlig politik. Respekt för grundläggande mänskliga friheter och rättigheter är ett del av dessa grundvärderingar.

  Vi har i idag i Sverige en ”borgerlig” regering som har totalitärt socialistiska grundvärderingar och som för en gammal sossepolitik. Därav är herr Reinfeldt en förolämpning.

 5. Erik Says:

  Politiker och politiker … Det var var ju faktiskt inte bara en folkpartist som röstade nej. Tre hela politiska partier gjorde det också. Eller räknas deras ledamöter inte som politiker alls?

 6. populisten Says:

  Erik, sossarna röstade nej av ren opinionstaktik. Det är ju deras förslag från början. Dessutom är och förblir de den store fienden för mig. Däremot har du rätt om trädkramarna och kommunisterna, de räknas inte.

 7. Camilo Says:

  Herr Populisten.

  Herr Gatio bör tilltalas med ”Ni” om jag får be.

 8. Populisten Says:

  Camilo, jag har över huvud taget inte använt något personligt pronomen om Gatio.

 9. Camilo Says:

  Öööh okey Populisten.

  Citat: ”Herr Gatio kan skriva du till mig”

 10. Populisten Says:

  Camilo, jag vidhåller att jag inte använt något personligt pronomen OM herr Gatio. Däremot har jag uppmanat herr Gatio att kalla mig för ”du” istället för ”ni”. Det refererar till mig inte till herr Gatio.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: