Publicera fler Muhammedbilder!

Publiceringen av Muhammedkarikatyren har nu fått en betydligt allvarligare vändning. al-Qaida har nämligen satt ett pris på Lars Vilks huvud rapporterar både SvD och DN idag. Också chefredaktören för Nerikes Allehanda har fått ett (lägre) pris på sitt huvud.

Det är hög tid att de svenskar (muslimer och andra) som fördömt publiceringen börjar ta sitt ansvar och istället ställer sig upp och försvarar yttrandefriheten. Ert ansvar för dessa dödshot kan ni aldrig frånsäga er.

Det är också hög tid att fler tidningar publicerar bilden. Det måste bli tydligt för de religiösa extremister, i Sverige och utomlands, som tror att de med påtryckningar och hot ska kunna sätta sig över yttrandefriheten att de endast skadar sin egen sak. Varje påtryckning och varje hot bör bara leda till ännu en publicerad bild. Och ju fler som publicerar desto mindre värda blir ju också hoten. Islamisterna kan ju inte jaga varenda journalist i landet.

4 svar to “Publicera fler Muhammedbilder!”

 1. Tobias Says:

  Matematik:
  Kanske det är dags att folk i hela europa börjar publicera bilder (även egentillverkade) så kanske mordbelöningssummorna sjunker i takt med ökat antal profetförolämpare.

  Själv vet jag inte om jag vågar.

 2. gotalandmagazine Says:

  Fritt folk, fritt tal!
  Ur Eddan! -Bra sagt! -Redan på 500-talet!

 3. Josef Boberg Says:

  Hejsan MEDmänniska,

  I mitt mer än 66-åriga perspektiv sett utifrån helt egna gjorda erfarenheter + lite studier av den religösa historien – så VET jag för egen del att som Princip ALLA religioner fungerar som bränsle för ofattbart lidande i wår värld. Det har ingen betydelse ifall de kallas kristenDom, müslim-Ism osv. Men visst har religioners MaktElitare lite olika tillvägagångssätt – i sin synbarligen omättbara iver för att ställa till med ett rent helvete för oss av vanligt folk.

  Erfarenhet två är att jag upplever att det inte så sällan är just dom som etiketterar sig själva som religiösa – som just kastar sten i glashus, kanske… 🙂

  Erfarenhet tre är att jag också att det är väldigt väldigt förlösande att kalla ALLA för MEDmänniskor – och alldeles oavsett ifall jag kan uppleva att dom för tillfället har gått på sin MaktElits nitar som kristenDomare, müslim-Ister osv osv.

  Ha det…
  vännen Josef

 4. Folkomrostning nu. Says:

  Kopiera den nya bilden och publicera den, nu finns den med gron flagga som bakgrund. Fler Rondell Grisar skapar forvirring ibland mordiska muslimer. Hamta den fran
  http://www.folkomrostning.blogspot.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: